sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Jurputusta...

Miun pitäis olla nukkumassa, yövuoroon olis taas lähtö. Mutta aattelin kuitenkin, että ensin kirjoittelen jonkun rivin tänne blogiin. Pakko nyt vähän avautua.

Viime aikoina olen osallistunut lukuisiin erilaisiin vaihtoihin. Suurin osa on mennyt aivan ihanasti, posti on tullut ajallaan ja on ollut mieluista. Mutta moni vaihto on myös jäänyt tulematta tai tullut myöhässä, onpa eräässä lähetyksessä tullut myös melkein pelkkää roskaa :/

Miksi? Miksi joku osallistuu vaihtoihin ja jättää itse lähettämättä? Miksi postia ei voi kiikuttaa postiin ajoissa tai edes ilmoittaa viivästymisestä? Miksi toiselle pitää lähettää jotain sellaista jota ei itsekään haluaisi? Ja jos jossakin vaihdossa annetaan tietyt kriteerit/summa, jolla pitää tavaraa lähettää, miksi sitä ei voi noudattaa? Mie en voi ymmärtää näitä, en sitten millään.

Joten jos jollain viisaammalla on vastaus näihin kysymyksiin, niin kertokoon ihmeessä :) Yks ratkaisu ois tietty, ettei osallistu koko vaihtoihin, mutta sitten menettää monta mukavaa postia...

Tää on taas näitä päiviä, että asiat nyppii ja rajusti (ja väsyttää). Ja vaihtokamuseni, älkää ottako tätä pahalla :) Tää vuodatus koskee vaan hyvin pientä murto-osaa (jotka ei varmaan edes käy täällä miun blogissa). Mutta oli vaan pakko päästää tää ulos :)

Nyt mie meen nukkumaan, jos vaikka nousit sitten oikeella jalalla ylös illalla ;)

3 kommenttia:

Timantti kirjoitti...

Mua ärsyttää se, ettei voi ilmoittaa saaneensa lähetyksen perille. Sitte ite miettii, onko se hävinnyt kun ei mitään kuulu. Jos jaksaa masennustensa kanssa osallistua vaihtoihin, eikö se jo pidä sisällään "vaatimuksen", että lähetyksistä myös kiitetään. Jättäisivät sitte osallistumasta vaihtoihin, jos voimat ei kiitokseen riitä.

Eikku kirjoitti...

Pakko kommentoida tähän, että ihmettelen ihan samaa. Onneksi itsellä on ollut ihanat vaihtokamut, mutta pari erään sortin vaihtoa/kiertoa on olleet vähän kuvailemasi kaltaiset ja sitten kuulee tätä samaa tarinaa aina joskus. Ei tosin usein, valtaosa menee hyvin, mutta riittävän usein ihmetelläkseen, että miksi ihmeessä pitää lähteä tällaiseen vapaaehtoiseen hommaan, jos ei oikeasti kiinnosta?

Itse kun yrittää aina miettiä, että mistä se toinen ilahtuis ja lukee blogia, jos toisella sellainen on..jne. Eikä tietenkään sittenkään aina osu oikeaan, mutta kyllähän yritys kuitenkin näkyy :)

Joka tapauksessa toivotan sulle onnistuneita vaihtoja ja muistutan, että milloin vaan haluut, niin voidaan uusia meidän vaihto :D Ei sillä tosin kiire ole - leimoja on vielä jäljellä!

Merja kirjoitti...

Voi harmi...kurjaa,kun joku vaihto epäonnistuu.eihän ollut kuitenkaan foorumilla tuo "roskalähetys"?