maanantai 22. kesäkuuta 2009

Korttiystävän lähetykset ja muita mietteitä

Kovasti olen viime aikoina pohdiskellut tämän blogin pitämistä... että onko tässä mitään järkeä jatkaa vai onko blogi tullut tiensä päähän... Aika ei tahdo riittää edes pikaisiin päivityksiin, eikä aina oikein huvitakaan. Ja ne harvat vapaa hetket, jos niitä joskus on, tekee mieli käyttää muihin asioihin. Ja lukeeko tätä enää edes kukaan...

Käsitöitäkin olen saanut valmiiksi jos jonkinlaista, mutta nekään eivät ole tänne eksyneet (ainakaan vielä)


Pahoittelen suuresti, etten ole päivittänyt vaihtoja/saatuja lähetyksiä tänne sivuille. En vaan ole jaksanut. Kiitos kuitenkin niistä kaikista <3


Tässä kuitenkin Elinan lähettämät korttiystävä lähetykset, koska niiden perään kyseltiin.

Ensimmäinen lähetys:


Ja toinen:Ja kolmas:


Kiitos Elina!

No eipä tässä sitten muuta, siirryn pohdiskelemaan blogin tulevaisuutta tuonne sohvan puolelle. Nauttikaahan aurinkoisista kesäpäivistä!

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Kirjoitat blogia, kun siltä tuntuu. Itsellä käy myös välillä noita ajatuksia, että jaksaako/viitsiikö/malttaako, mutta sitten se innostus taas tulee, kun vähän aikaa pitää taukoa!

Anonyymi kirjoitti...

Minä täällä käyn kurkkimassa aina tasaisin väliajoin, joten jatka ihmeessä bloggailua :) Pieni kesätauko ja jos talven tullen intoa löytyisi taas!
Aurinkoista kesää! :)

Toinen Elina :) kirjoitti...

Kiva, kun kävit blogissani! Sekin päivittyy kyllä harvoin. Näitä blogeja on niin valtavasti, että omalle blogille on vaikea saada lukijoita. Eli ihan samanlaisia mietteitä minullakin on ollut. Ja toinen on juurikin tuo ajan puute. En ymmärrä, miten jotkut ehtivät tehdä niin paljon kaikenlaista ja lisäksi kirjoittaa tekemisistään blogiin...
t. Se Elina, jonka blogissa kävit. Ei tuo korttiystävä Elina, josta postauksessasi kirjoitit :D

Liisa kirjoitti...

Kiitos hirmusesti korttiystäväringin lähetyksistä, mieleisiä ovat olleet ja kauniit kortit olet tehnyt. Oikein ihanaa kesää sinulle.

Eikku kirjoitti...

Ei saa lopettaa bloggailua! Minä käyn täällä säännöllisesti ja et kyllä lopeta :)
Kesällä on itselläkin bloggailu vähäisempää ja tulee tehtyä paljon muutakin kuin neuleita ja kortteja. Mut sit syksyn tullen taas sitä vilkastuu - ja kuten joku sanoi, pieni tauko, ja taas maistuu :)
Mukavaa heinäkuuta!