maanantai 23. helmikuuta 2009

Saatuja juttuja

Vihdoinkin hetki aikaa päivitellä tätä blogiakin... Miten nää vapaatkin kuluu näin vauhdilla??

Seuraavana vuorossa viime aikoina saapuneita juttuja ja niitä on melkomoisen paljon :)
Ensiksi kuvaa (vaikkakin sumeaa) ihanasta SAYn paketista, joka viime viikolla kopsahti postilaatikkoon:


Kaikenlaista kivaa askarteluun, ihana mietelause-kirja ja tuollainen pussukka, joka sisälsi saippuaa yms. KIITOS tuhannesti ystäväiseni, oikein ihana lähetys :)
Seuraavaksi kuva toveri helmikuun lähetyksestä, viikko 3:Kiitos Katja! Kivoja serviettejä lähetit ja tikkarikin hävisi alta aikayksikön :) Tosin ei omaan suuhuni - en ollut riittävän nopea ;)

Decomatsku-vaihto, viikko 3:Kiitos Nina, käyttöön menevät! Neljännen viikon kuvakin miulla piti jossain olla, vaan en sitä nyt tähän hätään mistään löydä... Laitetaan se sitten myöhemmin :) Kiitos myös siitä!


Ja vähän ystävänpäivä-juttuja... Voi Willis, minkä teit! Tämä ylläri löytyi ystävänpäivänä postilaatikosta:


Ihanat! Kiitos! Vaikka oisit nyt samalla kertaa tullut kupposelle kuumaa ;)

Tämän paketin sain Marilta ystävänpäivän yllätys-vaihdossa:


Suklaata ja askartelutarvikkeita - mitä sitä ihminen muuta tarvitsisikaan ;) Kiitos Mari! Ja tuo heijastin on jo käytössä...

Ja viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisempänä, Ystävän yllätys-vaihdon lahjani Seijasiskolta


Ihanat sydän-sukat, valkosuklaa-lakuja, kortti ja pipityyny. Sukat jalassa viiletän lähes joka ilta, lakut olivat älyttömän hyviä (paitsi joku oli syönyt loppupussin kaapista...) ja pipipussi on tälläiselle "vaivaiselle" erittäin tarpeen :D Yhden pipipussin toinkin marraskuussa Tampereen messuilta, mutta se on keskimmäisen pojan omaisuutta. Nyt miulla on sitten oma :) Kiitos Seijasisko ihanasta yllätyksestä!

Ja SLYltä saapui ystävänpäiväksi sievä kortti (mihin ihmeeseen mie oon senkin kuvan tallentanut...) Kiitos kaunis!

Nonniin, siinä siis viime aikoina saatuja juttuja. Vielä olis päivitettävänä kaikenlaista valmistunutta, mutta sen taidan suosiolla jättää huomiseksi. Jos menis ja neulois vähän tuota kevätpäivän tasaus-huivia...

3 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Hih, tuo pipityyny on samanlainen kuin ostin meidän neidille :)

Kisumumma kirjoitti...

Voi, miten ihania juttuja oletkaan saanut.

saysay :) kirjoitti...

say täällä kurkkailee jälleen, etsin vähän tietoa mitä seuraavaan pakettiin laittaisi. Jotain keväistä ja ihanaa. :) on aivan ihana päivä ulkona. Pitäis lähteä koiran kanssa lenkille :D Ihanaa keväistä lumensulamispäivää sinulle!