sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Vielä yksi ja sitten lasku :)

Vielä yksi päivitys tälle iltaa ja sitten LUPAAN ja VANNON että tää on tältä päivältä tässä :)

Ihan ensiksi, auttakee tyhmää! :) Oon saanut jos jonkinlaista tunnustusta viime aikoina, mutta en saa siirrettyä niiden kuvia tähän omaan blogiini... Jos joku vois vääntää rautalangasta, miten se Bloggerissa tapahtuu, niin oisin tosi kiitollinen :)

Viikon päästä elämä muuttuu taas, palaan takaisin työhöni. Tunteet on aika ristiriitaiset... Toisaalta on ihana päästä rakkaan ryhmäni pariin, joka on melkein kuin kakkos-perhe. Melkein, mut ei ihan ;) Meil on töissä yleensä aina tosi kivaa! Toisaalta, voi kuinka mielelläni oisinkaan ollut vielä kotona! Mutta lohtua tuo se, että pikkuinen saa viettää aikaa kotona hyvässä huomassa, isänsä kanssa :) Aika aikaansa kutakin, mutta haikeet on fiilikset, ei voi mitään...

Päivitystahtikin saattaa siksi hieman hidastua, mutta yritän ainakin nuo vaihdot päivittää jotakuinkin ajallaan... Mutta riippuu vähän työvuoroista, yövuorojen jälkeen kun menee päivä-pari vähän niinkuin sumussa kulkis :)
Asiaan, mm. tälläistä on tullut viikolla tehtyä... Osasta en oo näköjään vielä ottanut kuvaa, jääköön niiden päivitys myöhemmäksi...
Aloitin neulomaan Kevätpäivän tasaus-huivia, tässä on valmiina jo kolmas vihje (kuva on taas karsee...) Neljäs vihje on hyvää vauhtia valmistumassa. Lankana ihan perus-settiä, musta Novitan Wool.


Anutiinan Enkeli-decoon valmistunut sivu, Tildan tapaan:
Pari Tilda-etanaa...Ja sydämiä ystävänpäiväksi :)


Jos jotakuta kiinnostaa, toinen etanoista on vailla kotia ja pari sydäntä ois kanssa joutilaina :) Voisin vaikka vaihtaa johonkin :)

Mut ei kai tässä sen kummempia, mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

VAIHE I:
Tunnustuskuvan kopiointi tapahtuu näin: Klikkaa hiiren oikealla äppäimellä kuvaa, jonka haluat siirtää blogiisi.
Valitse avautuvasta listasta kohta TALLENNA KUVA NIMELLÄ. Anna kuvalle haluamasi nimi tai sekin nimi käy, mikä tulee automaattisesti. Tallenna kuva tietokoneellesi KUVAkansioon, mistä sen helposti löydät.

VAIHE II

Siirrä kuva näin:
1) Avaa oikealta ylhäältä näyttöruudulta kohta MUOKKAA
2)Valitse kohta LISÄÄ GADGET
3)Mene kohtaan KUVA ja klikkaa sinistä Plussaa
4) Selaa tietokoneeltasi Kuvakansiosta nyt se tallentamasi kuva tai yleensä kuva, jonka haluat siirtää ja klikkaa sitä(, jolloin kuvan osoite omalta koneeltasi tulee tuohon selaa-kohtaan)
5)Kopioi Linkki-kohtaan sen sivun osoite, josta sait tunnustuksen tai mistä ko. prenikka on alunperin saatu (siis kenen tekemä se on, jos tiedät)
6) Tallenna (kuva tulee automaattisesti sivupalkkiin ylimmäksi)

Voit siirtää nyt tämän kuvan sivupalkissa alaspäin, mihin kohtaan haluat

Kysy lisää, jos jäi epäselvää :)

Kisumumma kirjoitti...

Ihania sydämiä ja kauniin värisiä etskuja olet tehnyt.

Seijasisko kirjoitti...

Kiitos kivasta ystävän yllätyksestä. Laitan kuvaa ja juttua niistä blogiini, kunhan kerkeän.