tiistai 6. tammikuuta 2009

Arvonta suoritettu & valmiita käsitöitä

Jo eilenhän miun piti arvonnan voittaja tänne ilmoittaa. Mut en jaksanut bloggailla, kun päähän koski niin vietävästi. Arvonta on suoritettu, osallistujamäärä on tosi pieni. Tätä blogia ei taida lukea kovinkaan moni - mut onneksi joku kuiteskii :)

Arvonta suoritettiin niin, että kirjoittelin osallistujien nimet paperilapuille. Laput pipoon ja sieltä keskimmäinen poika poimi voittajan. Ja voittajahan on... TÄTTÄRÄRÄÄ....

Onnea voittajalle! Willis laitatko osoitteen miun s-postiin? Nyt taitaa kuiteskin olla niin, että tuun vierailemaan teidän postilaatikolle, kunhan saan siun palkinnon kasaan :) Jos vaan sopii :)


Sitten vähän valmistuneita juttuja. Nämä sukat valmistuivat jo aikaa sitten viime vuoden puolella, vaan enpä oo muistanut näitä esitellä.

Pitkät villasukat

Tai oikeestaan sellaiset "ryppyvartiset", mut mie tykkään niistä tolleen pitkinä :)

Ohje Novita talvi 2008

Lankana ruskeaa Novitan Nallea

Myös yhdet villikset on valmistuneet, nekin jo pitkän matkaa viime vuoden puolella.


Ja vielä peppukuva :)


Malli kestovaippainfolta

Tää on alunperin cargo-pituisten villisten ohje, mutta tein kuitenkin kokopitkät lahkeet. Samaten tein lahkeet ihan himpan verran leveneviksi :)

Lanka ihanaa Reggae Print 100% villaa

Tammikuussa myssyillään. Itsekin olen saanut pari pipoa viimeistelyä vaille valmiiksi. Myös yhdet sukat odottavat päättelyä. Jospa ne sais tässä lähipäivinä kuvauskuntoon :)

Olikohan vielä jotain... Ai niin! SNYlleni kiitos somasta sähköisestä kortista!

Nyt tää menis neulomaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

IHanaaa...kerrankin voitan jotakin.........terv. willis